Köpa dina produkter från Lyreco via inköpscentrum

Rabatt hos Legalbuddy

Perfekt om du behöver juridisk rådgivning eller hjälp. Direkt tillgång till 20 stycken affärsjurister.

leverantör legalbuddy i färg

E-signering

Upp till 50 avtalsmallar

Juridisk rådgivning & avtalshantering

Varför Legalbuddy

Ert företag får tillgång till smarta avtalsmallar, e-signering och avtalslagring och även direkt tillgång till 20 affärsjurister som stöttar upp företagen med fria coachingsamtal, skriftliga frågor och svar, webbinarier m.m.

Hur används rabatten

Ni tecknar ett avtal med Legalbuddy via Inköpscentrum och då får ni rabatt på ert abonnemang.

Samla all juridik

Med legalbuddy Plus får du både juridisk rådgivning, on demand, och en digital avtalsplattform som automatiserar och förenklar hela avtalsprocessen – från skapandet av smarta avtal till signering och lagring.

Kontaktperson hos Legal Buddy
Citattecken i svart färg för citat som ligger på hemsidan som handlar om Inköpscentrum nöjda kunder

Legalbuddy är ett legal tech bolag som tillhandahåller den digitala bolagsjuristen Legalbuddy Plus till Sveriges företagare. Genom att förena automatiserade juridiska tjänster och avtalshantering med rådgivning från erfarna bolagsjurister har Legalbuddy skapat en unik affärsjuridisk helhetslösning till ett förutsägbart fastpris. Legalbuddy har ett strategiskt samarbete med  Inköpscentrum. Samarbetet innebär att alla Inköpscentrums medlemmar kan teckna abonnemang hos Legalbuddy Plus till en mycket förmånlig rabatterad månadskostnad. Företagen får tillgång till smarta avtalsmallar, e-signering och avtalslagring och även direkt tillgång till 20 affärsjurister som stöttar upp företagen med fria coachingsamtal, skriftliga frågor och svar, webbinarier m.m.

Joel Wickman, VD – Legalbuddy

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.