Inköpscentrum hero kostnadsfria medlemskap och fina priser och erbjudanden

Om oss

Inköpscentrums grundare David och Rostam på taket av kontoret i Stockholm

Vision och affärside

Vi vill hjälpa företag att sänka sina inköpskostnader. Vår lösning blev att förena ett stort antal företag och på så sätt bildar vi en köpkraft som väl kan mäta sig med de stora företagens inköpsavdelningar. Idag har Inköpscentrum över 20 000 företag som medlemmar. Ju fler vi är, desto starkare blir vi.

Vi på inköpscentrum har en lång erfarenhet av försäljning och förhandling, både gentemot kunder och leverantörer. På så sätt kan vi hela tiden värva nya medlemmar, hitta nya leverantörer och förhandla fram riktigt bra ramavtal.

Fler och fler små och medelstora företag upptäcker fördelarna med att samla sin köpkraft hos oss. Idag handlar över 20 000 medlemmar via våra ramavtal, och vi växer med ungefär 800 nya medlemmar varje månad. Många av våra nya medlemsföretag värvas av befintliga medlemmar, som då får ta del av en bonus. Bli medlem och en del av vårt nätverk redan idag.

Miljöbild över Stockholm från inköpscentrum

Blivande partners

Vi letar alltid efter intressanta leverantörer och partners för att skapa ett mer unikt erbjudande till våra medlemmar. Är ni intresserade av ett eventuellt samarbete får ni gärna kontakta oss.

Kostnadsfria medlemskap via inköpscentrum kom förbi på en kaffe

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!